Tarieven 2019-12-29T17:43:14+01:00

Tarieven

Op locatie gelden de volgende tarieven voor zone 1 (incl. 21% BTW):
Tarieven per 1 september 2018

Behandeling op locatie in zone 1 (incl.reiskosten en 21% btw)  €100,-
Voorrijkosten zone 2 (mogen gedeeld worden op 1 locatie!) €15,-
Zone 3  voorrijkosten € in overleg

Overige tarieven (incl. 21% btw):
Uitgebreide rapportage bestemd voor derden €35,-
Maatwerk trainingsschema €35,-
Aankoopadvies €135,-

Overleg met dierenarts, paraveterinairen, instructeurs, hoefsmeden, enz. zit bij de behandelprijs inbegrepen.

Betalingen dienen zonder uitzondering contant en ineens afgerekend te worden.
Betaling per pin is niet meer mogelijk.
Weet u zeker dat u internet ontvangst heeft bij uw paard? Dan mag u ook via uw eigen betalings-app op uw smartphone het bedrag voldoen.
Een andere optie is dat ik u een ‘Tikkie’ stuur via whatsapp.

Uiteraard ontvangt u een factuur voor uw administratie.

Alles-in-één 
Ik hanteer een alles-in-één prijs. Indien u uw paard door mij laat behandelen zet ik al mijn kennis en kunde (zie menubalk: diensten) in om u en uw paard verder te helpen. U hoeft dus niet meer te kiezen welke behandeling u wilt, u krijgt alles in één!
Het kan dus zijn dat ik alleen osteopathisch behandel, maar ook dat ik een deel lymfedrainage of dry needling toepas, of de behandelig ondersteun met strekkingen of kinesiotape. Dit alles in samenspraak met u.

Meer informatie
Als ik op een locatie aanwezig en ik heb tijd over mag u altijd vragen om een gratis screening van uw paard. Beter nog, geef dit van tevoren aan dan hou ik er indien mogelijk rekening mee in mijn planning. Een screening is een korte analyse van het dier om een indruk te krijgen van de klachten. Indien osteopathische behandeling zinvol is wordt dit met u besproken en kan direct een afspraak gemaakt worden.

In overleg is veel mogelijk

Heeft u meer paarden op één stal of bij elkaar in de buurt? Neem dan contact op, dan kan ik een eventuele korting voor u berekenen. 

Een behandeling duurt 30-60 minuten. Gemiddeld heeft een paard 1 tot 2 behandelingen nodig, een enkel paard zal 3 behandelingen nodig hebben.

Goed om te weten
Indien u akkoord gaat met behandeling van uw paard gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden en gaat u akkoord met het verwerken van uw gegevens.